Timp de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Puternicul Classique Rouge Ventoux de la Marrenon strălucește în pahar cu un roșu purpuriu dens. Turnat într-un pahar de vin roșu, acest vin roșu din Lumea Veche oferă arome minunat de expresive de cireșe negre, afine, vișine și mure, completate de alte nuanțe fructate.
Acest vin încântă prin gustul său elegant și sec. A fost îmbuteliat cu foarte puțin zahăr rezidual. Acesta este un vin de calitate autentică, care se distinge clar de calitățile mai simple, astfel că acest francez încântă în mod natural cu cel mai bun echilibru, în ciuda întregii sale uscăciuni. Un gust excelent nu necesită neapărat zahăr rezidual. Pe limbă, acest vin roșu puternic este caracterizat de o textură incredibil de mătăsoasă și cărnoasă. Finalul acestui vin roșu tineresc din regiunea viticolă a Văii Rhône, mai exact din Ventoux, este captivant, cu o bună reverberație. Finalul este, de asemenea, însoțit de note minerale provenite de la solurile dominate de argilă și calcar.
Vinificarea vinului Marrenon Classique Rouge Ventoux
La baza puternicului Classique Rouge Ventoux din Valea Rhône se află strugurii din soiurile Grenache și Syrah. În Valea Rhône, viile care produc strugurii pentru acest vin cresc pe soluri de argilă și calcar. Boabele pentru acest vin roșu din Franța sunt recoltate foarte repede și la cea mai rece oră din zi, în momentul de maturitate optimă, pentru a-și păstra aromele. După recoltarea manuală, strugurii ajung la cramă cât mai repede posibil. Aici acestea sunt selectate și atent fragmentate. Fermentarea are loc apoi în rezervoare din oțel inoxidabil la temperaturi controlate. Fermentația este urmată de câteva luni de maturare pe drojdie fină înainte ca vinul să fie în cele din urmă tras în sticle.
Recomandări cu privire la produsele alimentare pentru Marrenon Classique Rouge Ventoux
cu ardei umpluți, carne de vițel fiartă cu fasole și roșii sau ficat de vițel la cuptor cu mere, ceapă și sos de oțet balsamic.
- Mai multe produse de la Marrenon