Cumpărați 6, economisiți 2%!
Mai multe informații despre Grand Cru Classé en 1855 Saint - Julien AOC - Château Branaire - Ducru
Strul Grand Cru Classé en 1855 Saint din pixul lui Ducru din Bordeaux prezintă o culoare roșu rubiniu strălucitor în paharul rotitor. În pahar, acest vin roșu de la Ducru prezintă arome de zmeură și trandafiri, completate de tutun, lemn de cedru și coacăze negre. Ducru Grand Cru Classé en 1855 Saint se prezintă consumatorului de vin ca fiind minunat de sec. Acest vin roșu nu este niciodată aspru sau auster, așa cum se cuvine pentru un vin de acest renume. În palat, textura acestui vin roșu bine echilibrat este minunat de densă. Finalul acestui vin roșu foarte matur din regiunea viticolă Bordeaux, mai exact Saint Julien, este convingător, cu un postgust remarcabil. Finalul este, de asemenea, însoțit de note minerale provenite de la solurile dominate de pietriș.
Vinificarea vinului Ducru Grand Cru Classé en 1855 Saint
Punctul de plecare pentru Cuvée Grand Cru Classé en 1855 Saint de la Ducru, de primă clasă și minunat de echilibrat, este reprezentat de strugurii Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot și Petit Verdot. În Bordeaux, viile care produc strugurii pentru acest vin cresc pe soluri cu pietriș. Strugurii pentru acest vin roșu din Franța sunt recoltați exclusiv manual, atunci când sunt perfect coapte. După recoltare, strugurii sunt duși imediat la cramă. Aici sunt triate și mărunțite cu grijă. Fermentarea are loc apoi în butoaie mari de stejar, la temperaturi controlate. La finalul fermentației, elegantul Grand Cru Classé en 1855 Saint este maturat în baricuri de stejar timp de încă 16 luni.
Recomandări culinare pentru Grand Cru Classé en 1855 Saint de la Ducru
Acest vin roșu din Franța se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C, ca acompaniament la vițel fiert cu fasole și roșii, cod cu castraveți și legume cu muștar sau cușcuș de legume cu rissoles de vită.