Timp de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Puternicul Una Palma Fino de la Gonzalez Byass strălucește în pahar cu un galben auriu dens. Învârtind paharul de vin, acest vin fortificat dezvăluie o densitate și o plinătate ridicată, care este evidentă în ferestrele clare de biserică de la marginea paharului. Primul nas al Una Palma Fino prezintă note de iasomie, salcâm și caprifoi. Componentele fructate ale buchetului sunt însoțite de note de învechire în butoaie, cum ar fi nuanțe și mai fructate-balsamice.
În gură, Una Palma Fino de la Gonzalez Byass se deschide minunat de uscat, ager și aromat. Unele vinuri sunt uscate pe etichetă, altele chiar sunt. Acest vin fortifiat face parte din acest ultim grup, deoarece a fost îmbuteliat cu doar 2 g de zahăr rezidual. Acest sherry dens se prezintă în palat cu presiune și complexitate. Aciditatea fructată a Una Palma Fino este remarcabil de reținută și face ca acest vin să fie minunat de fin. Finalul acestui vin fortificat din regiunea viticolă a Andaluziei, mai precis din DO Jerez, încântă în cele din urmă cu o reverberație considerabilă. Finalul este, de asemenea, însoțit de note minerale de la solurile dominate de calcar.
Vinificarea Una Palma Fino de la Gonzalez Byass
Acest vin se concentrează în mod clar pe un singur soi de struguri, și anume Palomino Fino. Numai materialul de struguri imaculat a fost folosit pentru acest vin de soi excepțional de puternic de la Gonzalez Byass. În Andaluzia, viile care produc strugurii pentru acest vin cresc pe soluri calcaroase. Evident, Una Palma Fino este, de asemenea, determinată de factorii climatici și stilistice Jerez DO. Acest spaniol poate fi descris ca un vin din Lumea Veche în cel mai bun sens al cuvântului, cu o prezentare excepțional de impresionantă. Atunci când este asigurată maturitatea fiziologică perfectă, strugurii pentru Una Palma Fino sunt recoltați exclusiv manual, fără ajutorul unor mașini grosiere și mai puțin selective.
Recomandări culinare pentru Una Palma Fino de la Gonzalez Byass
Acest vin spaniol se savurează cel mai bine la o temperatură moderată, între 11 și 13°C. Este un acompaniament perfect pentru cușcușul de legume cu chifteluțe de vită, salata de sparanghel cu quinoa sau spaghete cu iaurt și pesto de mentă.
Premii pentru Una Palma Fino de la Gonzalez Byass
- Mai multe produse de la González Byass