Mai multe informații despre Proa Cava Semi Seco - Vallformosa
În pahar, Proa Cava Semi Seco de la Vallformosa prezintă o culoare galben-aurie strălucitoare și strălucitoare. Bulele acestei cava sunt consistente și fine în pahar. În pahar, această cava de la Vallformosa dezvăluie arome de pere, măr verde și brioche, completate de alte nuanțe fructate. Cava Proa Proa Semi Seco de la Vallformosa impresionează prin gustul său suculent și fructat. A fost îmbuteliat cu un conținut generos de 33 de grame de zahăr rezidual. Așa cum v-ați aștepta de la un vin aflat în partea superioară a gamei de prețuri, acest spaniol încântă în mod natural cu cel mai bun echilibru, în ciuda luxurianței sale. Proa Cava Semi Seco poate fi descris pe bună dreptate ca fiind deosebit de fructat și catifelat, deoarece a fost vinificat cu un profil de aromă plăcut de dulce. Acest vin spumant ușor și fondant este ușor și multifațetat în palat. Aciditatea fructată a Proa Cava Semi Seco este remarcabil de rotunjită, ceea ce face ca acest vin să fie minunat de fin. Pe final, acest vin din regiunea viticolă Catalonia încântă în cele din urmă cu o lungime bună. Încă o dată, există nuanțe de pere și brioșe.
Vinificarea vinului Vallformosa Proa Cava Proa Semi Seco
La baza pentru elegantul Proa Cava Semi Seco din Spania sunt strugurii din soiurile de struguri Parellada, Viura și Xarel-lo. După ce sunt recoltați manual, strugurii sunt imediat duși la casa de presare. Aici sunt sortați și zdrobiți cu grijă. Aceasta este urmată de fermentarea vinurilor de bază.
Sugestii pentru Vallformosa Proa Cava Proa Cava Semi Seco
Acest cava din Spania ar trebui să fie savurat în mod ideal răcit la 5 - 7°C cu jeleu de lapte de migdale cu litchi, desert de piersici și fructul pasiunii sau mousse de iaurt cu semințe de mac.
.
- Mai multe produse de la Vallformosa