!
ambalaje!
Transport maritim!
Gemei Alto Mincio IGT de la Ottella prezintă în pahar o culoare concentrată de la rubiniu la roșu granat. La nas, se desfășoară un buchet complex cu arome de fructe roșii coapte, jucăușe și puțin seducătoare. Impresii care se regăsesc și în palat. În palat, acest vin roșu este moale, cu o textură delicată și taninuri rafinate care îi conferă o bogăție foarte plăcută și catifelată. Finalul este lung și fructat.
Vinificarea vinului Gemei Alto Mincio IGT de Ottella
Pentru acest vin roșu plin de caracter din regiunea Veneto de la Ottella, sunt vinificate împreună trei soiuri de struguri roșii care cresc pe dealurile din podgoriile proprii ale proprietății: Corvina Veronese, Merlot și Cabernet Sauvignon. Strugurii sunt recoltați exclusiv manual, în funcție de gradul de maturitate al strugurilor, între septembrie și sfârșitul lunii octombrie. Fermentarea se desfășoară parțial în rezervoare de oțel inoxidabil, parțial în butoaie de stejar, urmată de agitare și scufundare repetată a pielițelor. Fermentația malolactică și învechirea timp de 6 luni în butoaie de stejar sporesc complexitatea și fructuozitatea acestui vin.
Recomandări culinare pentru Gemei Alto Mincio IGT din Ottella
Acest vin roșu intens trebuie servit la o temperatură cuprinsă între 14 și 16°. Savurați-l ca un companion excelent pentru mâncăruri savuroase din carne, paste cu sosuri și ingrediente puternice și brânzeturi maturate.
Premii pentru Gemei Alto Mincio IGT din Ottella
- Gambero Rosso: 1 pahar pentru 2015
- Mai multe produse de la Ottella