Timp de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Când rotiți paharul, acest vin roșu dezvăluie o densitate și o plinătate ridicată, care se arată în ferestrele bisericilor de la marginea paharului. Buchetul acestui vin roșu din Piemont captivează cu arome de vișine, violete, cireșe negre și trandafir. Dacă urmărim mai departe aromele, se adaugă scorțișoara, ceaiul negru și boabele de cacao, favorizate de influența stejarului.
În gură, Bansella Nizza de Prunotto începe minunat de sec, ager și aromat. Acest vin roșu mătăsos, dens și fondant se prezintă în palat plin de presiune și fațete. Finalul acestui vin roșu tineresc din regiunea viticolă Piemonte, mai exact din Nizza DOCG, captivează în cele din urmă cu o reverberație considerabilă. Finalul este, de asemenea, însoțit de note minerale de la solurile dominate de marnă și calcar.
Vinificarea vinului Prunotto Bansella Nizza
La baza puternicului Bansella Nizza din Piemont se află strugurii din soiul de struguri Barbera. Strugurii cresc în condiții optime în Piemont. Aici, vița de vie își înfige rădăcinile adânc în soluri de nisip, calcar, argilă și marnă. Bansella Nizza este un vin din Lumea Veche până la capăt, pentru că acest italian respiră un farmec european extraordinar care subliniază în mod clar succesul vinurilor din Lumea Veche. Maturarea strugurilor pentru acest vin Barbera este influențată într-o măsură considerabilă de climatul din regiunea de cultivare. În Piemont, strugurii se dezvoltă într-un climat mai degrabă răcoros, ceea ce se reflectă, printre altele, în struguri deosebit de lungi și uniformi și într-o greutate mai degrabă moderată a mustului. Atunci când sunt perfect coapte, strugurii pentru Bansella Nizza sunt recoltați exclusiv manual, fără ajutorul unor mașini de recoltat grosiere și mai puțin selective. După recoltare, strugurii sunt duși rapid la presă. Aici acestea sunt sortate și atent împărțite. Fermentarea are loc apoi în lemn de mici dimensiuni, la temperaturi controlate. Fermentația este urmată de câteva luni de maturare pe drojdie fină înainte ca vinul să fie în cele din urmă îmbuteliat.
Recomandări cu privire la produsele alimentare pentru Prunotto Bansella Nizza
Acest vin roșu din Italia se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C, ca acompaniament la cușcuș de legume cu chiftele de vită, supă de praz sau boeuf bourguignon.
- Mai multe produse de la Prunotto