Timp de livrare aprox. 3-5 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Monovarietalul Bricco dell'Uccellone Barbera d'Asti de la Braida se prezintă într-un roșu rubiniu foarte puternic, cu reflexe granate în pahar.
Buchetul multistratificat dezvăluie note intense de fructe de pădure coapte - de la afine, căpșuni și zmeură până la coacăze negre și mure. Acestora li se alătură nuanțe de mentă, vanilie și lemn dulce. Palatul este răsfățat de un corp bun și o structură remarcabilă. Aromele din nas se armonizează perfect cu notele de învechire în lemn, care conferă acestui vin roșu italian latura sa moale. Finalul foarte lung este caracterizat de eleganță și tonuri de vanilie.
Vinificarea vinului Braida Bricco dell'Uccellone Barbera d'Asti
Strugurii de Barbera pentru acest vin roșu provin din podgoriile din Rocchetta Tanaro.
După o recoltare atentă, strugurii sunt macerate timp de 20 de zile și apoi fermentate în rezervoare de oțel inoxidabil sub control de temperatură. După procesul de fermentare, acest vin se maturează timp de 15 luni în barrique (225 de litri) din stejar francez. În cele din urmă, acest vin roșu se odihnește în sticlă pentru un total de 12 luni.
Recomandări culinare pentru Barbera d'Asti Braida Bricco dell'Uccellone
Savurați acest vin roșu sec din Italia cu mâncăruri consistente de friptură în sos negru cu varză roșie și găluște, șa de căprioară la cuptor în crustă de ierburi sau cu brânzeturi maturate.
- Mai multe produse de la Braida di Giacomo Bologna