Timp de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Vie Cave Toscana, din regiunea viticolă Toscana, maturat în butoaie, are un roșu purpuriu strălucitor în pahar. La rotirea paharului, se poate percepe un echilibru de primă clasă în acest vin roșu, deoarece nu iese în evidență pe pereții paharului nici apoasă, nici siropoasă, nici ca un lichior. Acest vin italian monovarietal dezvăluie în pahar note încântătoare și distinse de mure, cireșe, cireșe negre și mure. Acestora li se adaugă note de condimente orientale, boabe de cacao și vanilie.
În palat, Vie Cave Toscana de la Fattoria Aldobrandesca începe minunat de aromat, fructat și echilibrat. În palat, textura acestui vin roșu echilibrat este minunat de mătăsoasă, fondantă și densă. Pe final, acest vin tânăr din regiunea viticolă toscană încântă prin lungimea sa considerabilă. Din nou, apar note de mure și coacăze negre. În final, se adaugă note minerale ale solurilor dominate de roci vulcanice.
Vinificarea Vie Cave Toscana de la Fattoria Aldobrandesca
Acest vin roșu echilibrat din Italia este obținut din soiul de struguri Malbec. În Toscana, viile care produc strugurii pentru acest vin cresc pe soluri de rocă vulcanică. Desigur, Vie Cave Toscana este, de asemenea, determinată de factorii climatici și stilistici Toscana IGT. Acest vin italian poate fi descris ca un vin din Lumea Veche în cel mai bun sens al cuvântului, prezentându-se într-o manieră extraordinar de distinsă. Maturarea strugurilor pentru acest vin Malbec este influențată într-o măsură considerabilă de climatul din regiunea de cultivare. În Toscana, strugurii prosperă într-un climat cald, ceea ce se reflectă, printre altele, în struguri deosebit de bine coapte și într-o greutate destul de mare a mustului. Strugurii pentru acest vin roșu din Italia sunt recoltați exclusiv manual, după ce a fost asigurată o maturitate optimă. După recoltarea manuală, strugurii sunt imediat duși la presă. Aici acestea sunt selectate și atent fragmentate. Aceasta este urmată de fermentarea în lemn de mici dimensiuni la temperaturi controlate. La sfârșitul fermentației, Vie Cave Toscana este învechit timp de 24 de luni în butoaie de stejar francez. Învechirea în butoaie de lemn este urmată de o învechire îndelungată în sticlă, ceea ce face ca acest vin roșu să fie și mai complex.
Recomandări culinare pentru Fattoria Aldobrandesca Vie Cave Toscana
Beți acest vin roșu din Italia la o temperatură de 15 - 18°C ca acompaniament la tortilla de praz, pui cu lămâie și ardei iute cu bulgur sau rulade de varză.
- Mai multe produse de la Fattoria Aldobrandesca (Antinori)